Dermaval

Díky zdroji devíti super potravin a klinické studii jde o unikátní a zcela zásadní složku. Pomáhá při tvorbě potřebného kolagenu v těle. Dermaval neobsahuje samotný kolagen, ale látky, které v těle tvoří potřebný kolagen.

Při špatné stravě, stresu, kouření, UV faktoru, volným radikálům, díky špatnému životnímu prostředí a dalšímu mohou enzymy v pokožce degradovat. V pokožky se tak ztrácí potřebný elastin a kolagen. 

A právě Dermaval obnovuje kvalitu pokožky a dodává tělu prospěšné vitamíny a důležité fytonutrienty. Závěry klinické studie říkají "Dermaval má zásadní vliv na kvalitu pokožky."

Obsahuje extrakt z granátového jablka, aceroly, mangostany, camu camu, kávové třešně, chřestu, açaí, sophora japonicy a okry.

Klinická studie

Granátové jablko může být prospěšné proti srdečním chorobám. Prospívá cévám a čistí krev. Dokáže tak snížit cholesterol, vysoký krevní tlak a pomůže ti v prevenci proti infarktu. Je bohaté na vlákninu, železo, sodík, vápník, fosfor, hořčík, draslík a vitamíny A, B1, B2, B3, C a K.

Acerola přispívá ke správné funkci imunitního systému a ochraně buněk před oxidativním stresem. Zvyšuje vstřebávání železa a přispívá k tvorbě kolagenu. Pomáhá snižovat míru únavy a vyčerpání a přispívá k činnosti nervové soustavy. Acerola obsahuje řadu prospěšný látek jako je vitamín C, A, E, vitaminy skupiny B, selen, draslík, vápník, hořčík, zinek a potřebné flavonoidy.

Mangostaně se přezdívá také "ovoce bohů". Má silné antioxidační účinky, dokáže pročistit pleť a má prokazatelné účinky proti vráskám. Je navíc skvělým pomocníkem proti různým vyrážkám a i při různých kožních onemocněních. I díky tomu bývá často součástí pleťových krémů, které jsou určeny právě na ekzémy. 

Camu camu má skvělé preventivní účinky před nachlazením a řadou dalších vážných onemocnění. Současně dokáže pomoci s prevencí proti stárnutí organismu, dokáže přirozeným způsobem bránit stárnutí buněk všech orgánů včetně pokožky. Úspěšně bojuje se záněty a bolestmi kloubů, chrání oči, pomáhá při depresi a nervozitě, zlepšuje paměť a náladu.

Kávová třešeň obsahuje významné množství prospěšných látek a antioxidantů. Je nabitá vitamíny B2 a B3, hořčíkem, draslíkem a obsahuje potřebné fenoly na podporu imunity, dobré nálady i pro zlepšení spánku.

Chřest snižuje hladinu cholesterolu, upravuje krevní tlak na správnou úroveň a podílí se na správné látkové výměně. Má protizánětlivé účinky, pomáhá ulevit od artritidy a revmatismu. Chřest odvodňuje, tělo čistí a má preventivní účinek.

Acai patří mezi nejsilnější zdroje antioxidantů. Podporuje normální činnosti kardiovaskulárního systému, silná podpora imunitního systému, zrychluje metabolismus, podporuje trávení a pro tělo představuje skutečnou vitamínovou bombu. Obsahuje 19 druhů aminokyselin na podporu trávení a imunity. Dále vitamíny C, E, A a B, vápník, hořčík, draslík a železo. Silně dokáže ochránit před oxidativním stresem, snížit míru únavy, vyčerpání a dokáže přispět k regeneraci.

Sophora japonica původně pochází z Číny a Japonska. Již stará čínská medicína používá tento starý strom k léčebným účinkům. Květy obsahují velmi důležité flavonoidy (kvercetin, genisten, kaempferol, rutin a isorhamnetin) a potřebné flavony (triterpenové glykosidy, polysacharidy, tetraglykosidy, alkaloidy a isoflavony). Má silné antioxidační a protizánětlivé účinky, používá se k léčbě hemoroidů, podporuje správnou funkci kardiovaskulárního systému.

Okra obsahuje vysoké množství vitamínů A, B, C, E a K, dále vápník, hořčík, železo, draslík a zinek. Má významnou schopnost zlepšit trávení, kvalitu zraku, kvalitu a zdraví pokožky, podpořit správnou funkci kardiovaskulárního systému, snížit hladinu cholesterolu, podpořit imunitní systém a snížit krevní tlak.

Dermaval
Zpět na blog